Red Lady Odmiana Średnio Wczesna

Odmiana wyjątkowo odporna na choroby grzybowe i czarną nóżkę, plonuje bardzo wysoko nawet w niesprzyjających warunkach. Doskonale się przechowuje do późnej wiosny nie tracąc przy tym swych niepowtarzalnych walorów smakowych. Nie ciemnieje po ugotowaniu. Zaw. skrobi 12-13%. Typ kulinarny B. Wymagania glebowe bardzo niskie.

  • Projekt bez nazwy (1)
    Typ kulinarny B
  • Projekt bez nazwy (1)
    Odmiana jadalna
  • Projekt bez nazwy (1)
    Odporność na suszę
  • Projekt bez nazwy (1)
    Czerwona skórka
  • Projekt bez nazwy (1)
    Bardzo żółty miąższ
  • Projekt bez nazwy (1)
    Odporność na wysoką temperaturę
  • Projekt bez nazwy (1)
    Konfekcjonowanie
  • Projekt bez nazwy (1)
    Bardzo wysokie walory smakowe
  • Projekt bez nazwy (1)
    Nie ciemnieje po ugotowaniu

Jesteś zainteresowany?

Skontaktuj się z nami, w najwygodniejszej dla Ciebie formie!

TELEFONFORMULARZ

Zobacz Nasze Wideo

Wypełnij formularz i dowiedz się więcej!

Contact Form Demo